изработка на сайтове
изработка на сайтове

Изработка на сайт

Site design

    Изработката на сайт е необходимо решение за всеки бизнес, чрез сайта вашата фирма ще бъде достъпна за вашите клиенти 24 ч. / 365 дни в годината. Всички които се интересуват от вашата дейност и продукти, ще получат необходимата информация в реално време. Важни критерии при изработката на уеб сайт...

Дизайн / Design
Уеб дизайна трябва да е съобразен с идентичноста на фирмата и нейната дейност.

Редизайн / Redesign
Редизайн се извършва на съществуващ сайт но остарял технологично, сайта се прехвърля на най-новия софтуер за момента и на нов хостинг акаунт, при редизайна най-важното е да се запазят позициите на сайта които е извоювал до момента, ако има такива разбира се, и да се отстранят неизправностите които са налични при стария сайт, подхода трябва да е изключително внимателен за да се запази всичко което е полезно от стария сайт.

Програмиране / Programming
Не използваме стандартни < web template > на които са инсталирани множество сайтове, това не носи висок рейтинг пред Google и не на последно място не знаем кой е изработил темплейта и кой има достъп до него на програмно ниво, от такъв достъп нищо не е възможно да защити сайта! При нас всеки сайт се изготвя с индивидуален дизайн и подход за всеки отделен клиент. 

Навигация / Navigation
Сайта трябва да е с опростен дизайн и приятен за ползване, без излишни елементи или реклами.
Навигацията е от съществено значение за бързата работа на сайта, с до 2-3 клика потребителя трябва да получи достъп до необходимата му информация. Програмирането на функционалностите и ключовите думи чрез които сайта комуникира на машинно ниво с търсещите машини, трябва да са професионално и внимателно изпълнени. Нивото на професионализъм при изработката на вашия уеб сайт ще говори много и за вашата фирмата.

Защита в мрежата / Web Security
Нашите сайтове са защитени на две нива с машинно генериран 36 буквено цифрен код чрез 
< PHP Instrument 7.2 > 
Примерен код < B7A61F84b786CF5e37910772iqfBE19B2fe2.php > има и още но е поверително:)

Възстановяване / Backup
Всеки сайт изработен при нас разполага със служебен 
< Backup domain > 
например: 
< w-site.eu - > w-site.xn1.eu > 
в случай че загубите достъп до основния си домейн веднага ще можете да използвате резервния домейн и няма да загубите и достъп до сайта си, резервния домейн е наличен в реално време, има сайтове при нас които функционират само чрез него без основен домейн 
например: 

Как сме си свършили работата / How we did our job
Всеки наш проект се следи в реално време с инструмента:
Чрез него ще може да се информирате за състоянието на вашия сайт по всяко време. Инструмента ще бъде видим в най-долната част в сайта ви.
WST
изработка на сайтове
Предлагаме на вашето внимание някои изгодни базови решения с крайни цени, разбира се вашите изисквания може да са съвсем различни и ние се ангажираме да изготвим индивидуална оферта.
Възможност на изплащане за 
12 месеца без лихва!
изработка на сайтове
изработка на сайтове
изработка на сайтове
изработка на сайтове
изработка на сайтове