Изработка на сайтове

Изработка на сайт

Site design

    Изработката на сайт е необходимо решение за всеки бизнес, чрез сайта вашата фирма ще бъде достъпна за вашите клиенти 24 ч. / 365 дни в годината. Всички които се интересуват от вашата дейност и продукти, ще получат необходимата информация в реално време. Важни критерии при изработката на уеб сайт...
1. Уеб дизайна трябва да е съобразен с идентичноста на фирмата и нейната дейност.
2. Да не е изработен от стандартни  темплейти на които са инсталирани множество сайтове, това не носи висок рейтинг пред Google. Ние не използваме такива темплейти, всеки сайт се изготвя с индивидуален дизайн и подход за всеки отделен клиент.
3. Сайта трябва да е с опростен дизайн и приятен за ползване, без излишни елементи или реклами.
4. Навигацията е от съществено значение за бързата работа на сайта, с до 2-3 клика потребителя трябва да получи достъп до необходимата му информация.
5. Не на последно място програмирането на функционалностите и ключовите думи чрез които сайта комуникира на машинно ниво с търсещите машини, трябва да са професионално и внимателно изпълнени. Нивото на професионализъм при изработката на вашия уеб сайт ще говори много и за вашата фирмата. С едно от най трудните неща при изработката на сайт се занимават уеб дизайнерите, това са хората от които зависи 90% от доброто ниво на вашия сайт.

Изработка на сайтове
Представяме на вашето внимание три изгодни решения които биха покрили изцяло горе описаните условия
Изработка на сайтове
Изработка на сайтове
Изработка на сайтове